VIP MENU

FREDAG

Frokost 12.00-14.30


•Sprøde grissini, marinerede oliven og frisklavet pesto

•Klassisk Vitello tonnato & med kapers og parmesan

•Udvalg af autentiske italienske charcuterier med pesto

•Ceure du Bouf tomat og mozzarella som salat med frisk basilikum og balsamico

•Porcetta af dansk frilandsgris med stegt med rosmarin og friske hvidløg

•Ristede kyllingelår med sprød salvie og pancetta

•Ravioli med ricotta og spinat i cremet asparges sauce med knust sort peber

•Sprød surdejspizza med parmaskinke, ruccula og høvlet parmesan

•Tallegio ost og gorgonzola med sprøde knækbrødsflager

•Panna cotta med bærcompot og mandelknas
•Italiensk brød og gode olivenolje

aften 17.30-19.30


•Frisk tunfilet som ceviche med mild chili og springløg

•Rejer piga piga med avokado, rødløg og koriander

•Grillet varmrøget laks med spicy salsa med tomat og cashewnødder

•Spidstegt poussin i Cajun marinade

•Spyd af dåvildt i mexicansk krydderi med salsa

•Empanadas med let spicy fyld af oksekød og sorte bønner

•Grillede peberfrugt med pinjekerner og flager af lagret ost

•Ofyr grillede kartofler med mojo og aioli

•Salat med Sydamerikansk smagsindtryk

•Karamelliseret ananas med mørk rom og vanille

•Dessert med passionsfrugt og mango

LØRDAG

Frokost 12.00-14.30


•Håndpillede ”Skaw”rejer med mayo, citron og dild

•Gammeldags modnet sild med løg, smilende æg og karrysalat

•Koldrøget færøsk laks med æg royal og grønne asparges

•Sprødstegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron

•Lun leverpostej med ristede svampe og sprød bacon

•Frikadeller med hjemmelavet rødkål

•Tarteletter med høns i cremet aspargessauce

•Dansk gårdmælksoste med klassisk tilbehør og knækbrød

aften 18.00-20.30


•Glaserede hvide asparges med hollandaisesauce, håndepillede ”skaw”rejer, friske krydderurter og sprøde croutons

•Grillet US angus okse med aromatisk trøffelsauce, fyldige sommersalater og sommergrønt

•Rabarber dessert med havreknas og cremet vaniljeis

SØNDAG

BRUNCH 11.00-14.30


•Smørbagte Croissanter

•Friskbagte morgenstykker

•”Danmarks bedste rugbrød”

•Udvalg af hjemmelavede marmelader

•Cremede røræg med tørsaltet backbacon

•Blinis med rogn og fed økologisk cremefraiche

•Koldrøget Laks Terroir Nordic med luftig peberrodscreme

•Sortiment af Nordjyske Charcuterier med godt syltetilbehør

•Tatar af okseinderlår rørt på klassisk vis med sprøde croutons

•Smørstegt rugbrødscrouton med avocdo piment de espelette og olivenolie

•Økologisk yoghurt fra naturmælk med akasiehonning sprød hjemmelavet müsli

•Lun saftig kanelsnurre med muscuvadoremonce og mandelflager

•Udvalg af Europæiske gårdmælksoste med sæsonnens kompot

•Lun leverpostej med ristede svampe og tørsaltet bacon

•Vildsvinebrunchpølser med letspicy ”ketchup”

•Havfriske østers ”bloody mary” style

•Fluffy pandekager med ahornsirup

•Smoothie af sæsonens friske bær

•Stenovnsbagte manitobaboller

•Friskskåret solmoden frugt

•Pain au chocolat

TØRSKINDVEJ 70, 7183 RANDBØL